Hytteturen til vår egen speiderhytte «SPEIDERLY» blir fra LØRDAG 26. mars til SØNDAG 27. mars 2022

Fremmøte på TURHEISEN KL. 10.00. For de som ønsker å ta heisen er dette mulig. Det koster kr 70,00. Patruljeførerne til vandrerne reiser fredag kveld. Nærmere beskjed gis direkte til de dette gjelder. 

Alle tar med egen mat og drikke - lunsj til lørdag og søndag, frokost til søndag og grillmat til lørdag. (vi tenner opp i grillhytta). Patruljeførerne tar med mat fra og med fredag kveld. Ta gjerne med noe å grille på fredag kveld. 

Det er fortsatt mye snø på skauen, så ta på varme, vanntette sko. Ta med ekstra skifte, ekstra sokker, lue, votter, innesko, toalettsaker, egen drikkekopp, lommelykt, sovepose og kniv. Det er lov å ha med mobil, men det er ikke lademuligheter. Mobilen samles inn på kvelden.

Vi skal ha speideropptagelse på lørdag for alle nye speidere. Alle er velkomne til å være med på lørdag selv om de ikke kan overnatte. Foreldre er også velkomne om de ønsker å overvære speideropptagelsen. Speideropptagelsen blir en av de første aktivitetene på lørdag 

Vi er nede igjen søndag 27. mars 2022 ca. kl. 16.00 ved turheisen.

Påmelding innen onsdag kveld 23. mars 2022 til Ingunn tlf 90781627 E-post: ingsevle@ebnett.no (familiespeidere, oppdagere, stifinnere) og Tor Arild tlf 92012765 E-post; to-johan@online.no (Vandrere)

Pris pr. person kr. 50,- for overnatting og bruk av ved og lignende på hytta betales ved fremmøte eller Vipps 16315 HÅPER SÅ MANGE SOM MULIG BLIR MED !!!!

Speiderhilsen Ingunn, Espen, Tore og Tor Arild