Jakten på den gylne

MELKESJOKOLADE

2023

Lørdag 4. februar kl. 12:00 til søndag 5. februar kl. 11:00.

Pris: 200 kr til 2291.20.24370 og en melkesjokolade ved oppmøte

For: Vandrere

Begivenheten finner sted i Sandsvær. Vi møtes på Efteløt menighetshus og kjører videre derfra opp til Skrimkapellet. Vi skal være ute å jakte etter den gylne melkesjokolade, derfor er det viktig å ha på seg nok varme klær. Løypa med rebuser og praktiske oppgaver gjennomføres på ski dersom vi er noenlunde heldige med vær og oppkjørte løyper – det blir ikke «off-piste» i år. Vi gir beskjed på fredag dersom vi må arrangere til fots.

Vær klar for tur når vi kommer fram. Pakk mat og drikke til et måltid, litt ekstra klær, hodelykt og kompass i en liten sekk som tas med på turen. Sovepose, liggeunderlag, skifte, toalettsaker, etc. kan pakkes for seg og blir kjørt til overnattingsstedet. Kvelden og natten tilbringes innendørs og oppvarmet – eller dere kan ta med utstyr for overnatting ute. Det blir felles middag på lørdag kveld og frokost på søndag.

Vi avslutter etter frokost søndag, men for de som synes det kunne passe med en lengre skitur er det ingen grunn til å reise hjem. Vi kan anbefale løypenettet mot Krokvannet og Styggemann - Knut (og muligens Ole Kristian) skal etter all sannsynlighet på tur.

Påmelding i løpet av mandag 30. januar til Tor Arild, e-post to-johan@online.no evnt mobil 920 12 65
 

Speiderhilsen fra oss i Sandsvær KM
Knut 917 08 328
Ole Kristian 909 98 835  ole-k-b@online.no