Velkommen til JOTA – JOTI

                               Buskerud 2022

 

 

Fredag 14. – 16. oktober braker det løs på Kongsberg – og det beste er at du er invitert! I år vil arrangementet holde til på Menighetssenteret på Kongsberg (Hyttegata 4), og deltakerne vil sitte i Storsalen.

JOTA-JOTI er for alle speidere fra 5. klasse og oppover.

Påmelding: Påmelding skjer via hypersys: https://kmspeider.hypersys.no/event/1971/org/100016/ .

Pris pr første påmeldt i husstand: 450 kr, 250 kr for neste påmeldte i husstanden. Nytt i år er at man kan melde seg på fre-lør og lør-søn. Pris for denne deltakertypen er 300 kr. Penger settes inn på konto: 2291.17.86293.

Informasjonen til deltakerne vil publiseres på nett, www.buraro.no. Der vil man blant annet finne program, regler og påmelding for de ulike konkurransene. Det er lurt å gjøre seg kjent med denne nettsiden på forhånd.

Foreldrehjelp: Vi trenger hjelp av dere foreldre til å kunne gjennomføre arrangementet. Det vi ønsker hjelp med er: Vakt, mat og aktiviteter. Bare svar på vedlagt google form: https://forms.gle/Qnc9JNTwNNK79fDF8

Program: Det vil bli arrangert ulike typer konkurranser og turneringer gjennom helgen. Det vil til og med være en konkurranse om å være den mest sosiale blant andre speidere i verden på de offisielle JOTA – JOTI sidene! Vi har egen discord-server. Det finnes også en egen Minecraft-server som hostes av den offisielle JOTA/JOTI-komiteen.

Det er obligatorisk leggetid natt til lørdag for alle. Natt til søndag er det valgfritt om man ønsker å legge seg eller ikke.

Generell info: Helga starter fredag kl. 18:00 og avsluttet søndag kl. 11:00. Alle måltider er inkludert i prisen. Vi vil ha en liten kiosk hvor vi selger litt snacks og brus. Soving foregår på gulv i medbrakt sovepose og liggeunderlag, madrass eller liknende. NB! Vi kan ikke garantere trådløst nettverk, ta derfor med nettverkskabel på minst 5 meter.

Ta med (minimum):

- Sovepose Liggeunderlag

- Vannflaske

- Matboks (lunsj lørdag)

- Liten flaske antibac/desinfiserende

- Toalettsaker

- Egen PC/Nettbrett (vi stiller ikke med PCer)

- Nettverkskabel

- Skjøtekabel

- Headset (bruk av høyttalere er ikke tillatt)

- Speiderskjorte og speiderskjerf

- Skiftetøy (vi vil ikke ha svette speidergamere)

- Håndkle, såpe og deodorant (da får de svette speidergamerne vasket seg litt)

- Gode og varme uteklær til flere timer utendørs (aktivitetsløype og leirbål). Ull!

- Leirbålskappe (hvis du har)

Meld deg på så snart som mulig, påmeldingsfrist er 7. oktober! Påmelding er bindende. Spørsmål rettes til Wanja Andersen (mob: 414 99 264) og Sine Uberg (mob: 458 48 515), epost: buskerud@kmspeider.no